Bereikbaar per OV

Tandartspraktijk Dirksen
Bezoekadres: Koekoeksstraat 38
1021 TZ  Amsterdam
Telefoon: 020 – 6341719

 

Onze praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde halte van het openbaar vervoer vindt u op 3 minuten loopafstand van de praktijk. Plan uw route vanaf uw huisadres met www.9292ov.nl

Meer informatie vindt u via   http://www.gvb.nl

of via      https://wijnemenjemee.nl

 

 

 

Onze praktijk ligt vlak bij station “Noorderpark” van de Noord-Zuidlijn, metro 52. De bushaltes bij ons in de buurt zijn de haltes van de bussen 34 en 35 “Johan van Hasseltweg”, en op de Meeuwenlaan de haltes “Hamerstraat” van bus 38.
  • Vanaf het station Noorderpark loopt u via de Johan van Hasseltweg en langs de bushalte ‘Johan van Hasseltweg’ naar de rotonde op de Meeuwenlaan. U loopt via de rotonde rechts de Meeuwenlaan in. U loopt door op de Meeuwenlaan tot aan de Bushalte Hamerstraat. Direct na de halte ziet u aan uw rechterhand de Kievitstraat. U loopt de Kievitstraat in en gaat de tweede zijstraat links de Koekoeksstraat op. U ziet de praktijk meteen aan uw linkerhand (hoek Koekoeksstraat-Kievitstraat). De ingang is aan de Koekoeksstraat 38.
  • U stapt vanaf de richting van het BovenIJ winkelcentrum uit bij Bushalte Johan van Hasseltweg. U loopt iets terug naar het zebrapad. U steekt via de rotonde rechtsaf over en loopt  de Meeuwenlaan in. U loopt door op de Meeuwenlaan tot aan de Bushalte Hamerstraat. Direct na de halte ziet u aan uw rechterhand de Kievitstraat. U loopt de Kievitstraat in en gaat de tweede zijstraat links de Koekoeksstraat op. U ziet de praktijk meteen aan uw linkerhand (hoek Koekoeksstraat-Kievitstraat). De ingang is aan de Koekoeksstraat 38.
  • U stapt uit bij de Bushalte Hamerstraat vanaf de richting BovenIJ winkelcentrum. Direct na de halte ziet u aan uw rechterhand de Kievitstraat. U loopt de Kievitstraat in en gaat de tweede zijstraat links de Koekoeksstraat op. U ziet de praktijk meteen aan uw linkerhand (hoek Koekoeksstraat-Kievitstraat). De ingang is aan de Koekoeksstraat 38.
Vanaf de achterzijde van Amsterdam CS varen er twee veerdiensten over het IJ naar het gedeelte van Amsterdam Noord, waar onze praktijk is gelegen. De veerdiensten zijn gratis en vervoeren voetgangers, fietsers en brommers:
Als u met de “grote pont” naar het Tolhuis aan de van der Pekstraat vaart, dan neemt u een bus richting Meeuwenlaan. U stapt uit bij de Bushalte Hamerstraat. U loopt een stukje terug en steekt de Meeuwenlaan over ter hoogte van de Kievitstraat. U loopt de Kievitstraat in en gaat de tweede zijstraat links de Koekoeksstraat op. U ziet de praktijk meteen aan uw linkerhand (hoek Koekoeksstraat-Kievitstraat). De ingang is aan de Koekoeksstraat 38.
Neemt u de “kleine pont” naar de Meeuwenlaan, dan loopt u langs deze laan ongeveer in 10 tot 15 minuten naar onze praktijk toe

Plattegrond