Contact

Adres

Tandartspraktijk Dirksen
Bezoekadres: Koekoeksstraat 38
1021 TZ Amsterdam
Telefoon: 020 – 634 17 19
Mobiel:    06    – 83 23 43 30        

NB – Cliënten van de Vivium-zorginstelling ‘De Stichtse Hof’ in Laren krijgen bij oproepen van of naar het telefoonnummer  035 – 53 90 800  regelmatig op het display van hun toestel de melding “Tandartspraktijk Dirksen” te zien.  Deze melding is in de regel niet juist: de oproep is meestal van of naar een toestel van de instelling zelf. Correctie daarvan door ons is helaas (nog) niet mogelijk.

Algemene informatie

U kunt ons bellen

De praktijk is bereikbaar via het nummer 020 – 634 17 19. Krijgt u de voice-mail aan de telefoon? Spreek dan uw naam en uw telefoonnummer of boodschap in. Wij bellen u terug. Tijdens behandelingen nemen wij de telefoon niet aan. Ook hoort u meteen de voice-mail als wij telefonisch in gesprek zijn.

U kunt ons een e-mail sturen

Heeft u een vraag over een afspraak of een andere vraag? U kunt een e-mail sturen naar tandartsdirksen@gmail.com. U geeft alleen uw naam en/of vraag door. Houdt u er alstublieft rekening mee dat de mail niet dagelijks wordt beantwoord.

Wilt u vertrouwelijke informatie toesturen, gebruikt u dan het contactformulier elders op deze website of een andere beveiligde mogelijkheid.

 

Geen gehoor of geen verbinding?

Het is mogelijk dat u tijdens praktijkuren via het vaste telefoonnummer geen of geen goede verbinding met onze praktijk krijgt;  of u wordt lang in de wachtrij geplaatst.

Verbreekt u dan de verbinding en probeert u het later alstublieft nog eens. U kunt ook via het mobiele nummer contact met ons opnemen. U belt via dat nummer en spreekt een boodschap in met uw naam en telefoonnummer,  of u stuurt ons een sms. Wij bellen u dan terug.

Openingstijden

De praktijk is geopend en telefonisch bereikbaar op:

Maandagmiddag van  13.30 tot  17.00 uur
Donderdag hele dag van  8.30 tot  17.00 uur
Dinsdag-, woensdag-, vrijdagmorgen van  8.30 tot  12.00 uur

Buiten de gewone openingstijden maken wij soms op maandagmorgen, dinsdagmiddag en vrijdagmiddag (tot ongeveer 14.00 uur) ook behandelafspraken met patienten. Die dagdelen zijn wij vaak aanwezig, maar niet altijd via de telefoon bereikbaar.

Wij zijn afwezig

Patienten kunnen bij acute pijn of andere spoedgevallen tijdens onze afwezigheid bellen: 020 – 303 45 00 van het Tandarts Bemiddelingsbureau Amsterdam of 020 – 740 12 21 van de Tandarts Spoeddienst in het Onze Lieve Vrouwen Gasthuis, locatie Oost.

In de avond, de weekenden en de vakantieperiodes  -meestal begin maart en in/rond schoolvakanties & feestdagen-  kan de praktijk gesloten zijn voor behandelingen. Luistert u dan onze voice-mail af of leest u deze website. U krijgt informatie over de waarneming tijdens onze afwezigheid.

Ook is er vaak een mogelijkheid om in deze vakantieperiodes telefonisch met een van de assistentes of de tandarts te overleggen. Kan uw vraag niet wachten tot na onze afwezigheid, spreek dan uw naam, telefoonnummer en boodschap in op de voicemail. Wij streven er naar u binnen een dag terug te bellen.

 

—-Maatregelen in verband met Corona—-

Ook in de mondzorg vinden er versoepelingen van de coronamaatregelen plaats en is dat van invloed op onze reguliere behandelingen. Maar vanwege de kwetsbaren onder de patiënten wordt er geleidelijk afgebouwd. Wij vragen u daarom toch nog afstand te houden en de adviezen onderaan deze bladzijde te volgen. De meest recente informatie over het coronavirus staat op de site van het RIVM en van de Rijksoverheid.

Meer  vindt u op de pagina Informatie: Coronavirus.

 

Komt u alstublieft niet zonder afspraak naar de praktijk. Wij behandelen uitsluitend volgens afspraak.

Komt u alstublieft niet naar de praktijk als u ziekteverschijnselen heeft (verkoudheid, keelpijn of hoesten en koorts) of ziek bent.  Neemt u in ieder geval contact met ons op. Wij kunnen u adviseren en overleggen hoe en wanneer u wel behandeld kunt worden.

Desinfecteert u alstublieft bij binnenkomst uw handen met alcohol. Een alcoholdispenser is aanwezig in de wachtkamer.

Wacht u alstublieft met niet (te) veel volwassenen tegelijkertijd in de wachtkamer. Als de wachtkamer vol is of als u heel vroeg voor de afspraak aanwezig bent, klopt u dan aan voor een oplossing.  Als u dat wilt, kunt u een mondkapje dragen.

Heeft u een vraag? Of wilt u overleg hebben met tandarts Dirksen? Dan kunt u tijdens de openingstijden van onze praktijk bellen. Kijk voor de telefoonnummers op de pagina ContactHeeft u acute hulp nodig? Lees dan wat u kunt doen op de pagina Spoed.

U kunt ook informatie vinden op de website van de KNMT. Klik daarvoor in de blauwe balk onderaan deze pagina.

—– Einde informatie ‘Maatregelen Corona’ —–

 

Toegankelijkheid

De praktijk is op de begane grond en is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Talen

We spreken Nederlands / Wir reden Deutsch / We speak English / Parlons Français.