Contact

Adres

Tandartspraktijk Dirksen
Bezoekadres: Koekoeksstraat 38
1021 TZ Amsterdam
Telefoon: 020 – 634 17 19
Mobiel: 06 – 83 23 43 30                                                                                                                   

Maatregelen Corona

De praktijk van tandarts Dirksen is met een aangepaste praktijkvoering vanaf 29 april 2020 in beperkte mate weer geopend voor reguliere behandelingen. Wij houden hierbij rekening met de adviezen van de regering  en uw wensen voor het wel of niet laten doorgaan van uw afspraak.

 

De reguliere behandelingen voeren wij alleen uit onder de stricte voorwaarden zoals die zijn afgesproken en vastgelegd door onze beroepsorganisaties. Komt u alstublieft niet zonder afspraak naar de praktijk toe. Wij behandelen uitsluitend op afspraak.

Bent u ziek of verkouden?

Als u ziekteverschijnselen heeft (verkoudheid, keelpijn of hoesten en koorts), mogen wij u niet in onze praktijk behandelen. Neemt u in ieder geval contact met ons op. Wij kunnen u adviseren en overleggen hoe u wel behandeld kunt worden.

Heeft u een vraag? Of wilt u overleg hebben met tandarts Dirksen? Dan kunt u tijdens de openingstijden van onze praktijk bellen. Kijk voor de telefoonnummers op de pagina ContactHeeft u acute hulp nodig? Lees dan wat u kunt doen op de pagina Spoed.

Meer informatie over het Coronavirus vindt u op de site  www.allesoverhetgebit.nl/coronavirus , in het oude Advies KNMT , op de pagina Informatie: Coronavirus , en op de pagina Nieuws:Coronavirus/kun je weer gewoon naar de tandarts.

U kunt ook informatie vinden op de website van de KNMT. Klik daarvoor in de blauwe balk onderaan deze pagina.

—– Einde informatie ‘Maatregelen Corona’ —–

 

 

Algemene informatie

U kunt ons bellen

De praktijk is bereikbaar via het nummer 020 – 634 17 19. Krijgt u de voice-mail aan de telefoon? Spreek dan uw naam en uw telefoonnummer of boodschap in. Wij bellen u terug. Tijdens behandelingen nemen wij de telefoon niet aan. Ook hoort u de voice-mail als wij telefonisch in gesprek zijn.

U kunt ons een e-mail sturen

Heeft u een vraag over een afspraak of een andere vraag? U kunt een e-mail sturen naar info@tandartsybdirksen.nl of naar tandartsdirksen@gmail.com. U geeft alleen uw naam en/of vraag door. Houdt u er alstublieft rekening mee dat de mail niet dagelijks wordt beantwoord.

Wilt u vertrouwelijke informatie toesturen? Dan moet u het contactformulier op deze website gebruiken. U stuurt de informatie door via een beveiligde verbinding.

Geen gehoor of geen verbinding?

Het is mogelijk dat u tijdens praktijkuren via het vaste telefoonnummer geen of geen goede verbinding met onze praktijk krijgt;  of u wordt lang in de wachtrij geplaatst.

Verbreekt u dan de verbinding en probeert u het later alstublieft nog eens. U kunt ook via het mobiele nummer contact met ons opnemen. U belt via dat nummer en spreekt een boodschap in met uw naam en telefoonnummer,  of u stuurt ons een sms. Wij bellen u dan terug.

Openingstijden

De praktijk is geopend en telefonisch bereikbaar op:

Maandag van  13.30 tot  17.00 uur
Donderdag van  8.30 tot  17.00 uur
Dinsdag, woensdag, vrijdag van  8.30 tot  12.00 uur

Buiten de gewone openingstijden maken wij soms op maandagmorgen, dinsdagmiddag en vrijdagmiddag (tot ongeveer 14.00 uur) ook behandelafspraken met patienten. Die dagdelen zijn wij vaak aanwezig, maar niet altijd via de telefoon bereikbaar.

Wij zijn afwezig

Patienten kunnen bij acute pijn of andere spoedgevallen tijdens onze afwezigheid bellen: 020 – 303 45 00 van het Tandarts Bemiddelingsbureau Amsterdam of 020 – 740 12 21 van de Tandarts Spoeddienst in het Onze Lieve Vrouwen Gasthuis, locatie Oost.

In de avond, de weekenden en de vakantieperiodes  -meestal begin maart en in/rond schoolvakanties & feestdagen-  kan de praktijk gesloten zijn voor behandelingen. Luistert u dan onze voice-mail af of leest u deze website. U krijgt informatie over de waarneming tijdens onze afwezigheid. Ook is er vaak een mogelijkheid om in deze vakantieperiodes telefonisch met een van de assistentes of de tandarts te overleggen.

Toegankelijkheid

De praktijk is op de begane grond en is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Talen

We spreken Nederlands / Wir reden Deutsch / We speak English / Parlons Français.

 

Opheffing locatie Purmerend

Voorheen Tandartsenpraktijk Dirksen en Nieuwenhuijs – Bezoekadres: Spadestraat 2A, 1445 JC Purmerend; Telefoon: 0299 – 641293

Met ingang van 1 november 2013 praktiseert tandarts Dirksen niet meer in Purmerend. Tandarts S.P. Nieuwenhuijs blijft wel in de praktijk te Purmerend werkzaam. Informatie aangaande deze opheffing kunt u downloaden vanaf de homepagina en de praktijkpagina.