Contact

Adres

Tandartspraktijk Koekoeksstraat (ookwel TP Koekoeksstraat)
Bezoekadres: Koekoeksstraat 38
1021 TZ Amsterdam

Telefoon: 020 – 634 17 19  –   Mobiel:    06    – 83 23 43 30    (tandarts Y.B. Dirksen)

Telefoon: 020 – 637 37 87 (tandarts A. Davar Panah)

 

 

NB – Cliënten van de Vivium-zorginstelling ‘De Stichtse Hof’ in Laren krijgen bij oproepen van of naar het telefoonnummer  035 – 53 90 800  regelmatig op het display van hun toestel de melding “Tandartspraktijk Dirksen” te zien.  Deze melding is in de regel niet juist: de oproep is meestal van of naar een toestel van de instelling zelf. Correctie daarvan door ons is helaas (nog) niet mogelijk.

 

Algemene informatie

U kunt ons bellen

De praktijk is bereikbaar via het nummer 020 – 634 17 19. Krijgt u de voicemail aan de telefoon? Spreek dan uw naam en uw telefoonnummer of boodschap in. Wij bellen u terug. Tijdens behandelingen nemen wij de telefoon niet aan. Ook hoort u meteen de voicemail als wij telefonisch in gesprek zijn.

U kunt ons een e-mail sturen

Heeft u een vraag over een afspraak of een andere vraag? U kunt een e-mail sturen naar tandartsdirksen@gmail.com. U geeft alleen uw naam en/of vraag en eventueel telefoonnummer door. Andere persoonlijke gegevens hebben wij niet nodig. Houdt u er alstublieft rekening mee dat de mail niet dagelijks wordt beantwoord.

Wilt u vertrouwelijke informatie toesturen, gebruikt u dan het contactformulier elders op deze website of een andere beveiligde mogelijkheid.

 

Geen gehoor of geen verbinding?

Het is mogelijk dat u tijdens praktijkuren via het vaste telefoonnummer geen of geen goede verbinding met onze praktijk krijgt;  of u wordt lang in de wachtrij geplaatst.

Verbreekt u dan de verbinding en probeert u het later alstublieft nog eens. U kunt ook via het mobiele nummer contact met ons opnemen. U belt via dat nummer en spreekt een boodschap in met uw naam en telefoonnummer,  of u stuurt ons een sms. Wij bellen u dan terug.

Openingstijden

De praktijk is telefonisch bereikbaar op:

Maandag, dinsdag en woensdag van  8.30 tot  16.30 uur
Vrijdagmorgen van  8.30 tot  12.30 uur

 

Wij zijn afwezig

Patienten kunnen bij acute pijn of andere spoedgevallen tijdens onze afwezigheid bellen: 020 – 303 45 00 van het Tandarts Bemiddelingsbureau Amsterdam of 020 – 740 12 21 van de Tandarts Spoeddienst in het Onze Lieve Vrouwen Gasthuis, locatie Oost.

In de avond, de weekenden en de vakantieperiodes  -meestal begin maart en in/rond schoolvakanties & feestdagen-  kan de praktijk gesloten zijn voor behandelingen. Luistert u dan onze voice-mail af of leest u deze website. U krijgt informatie over de waarneming tijdens onze afwezigheid.

Ook is er vaak een mogelijkheid om in deze vakantieperiodes telefonisch met een van de assistentes of de tandarts te overleggen. Kan uw vraag niet wachten tot na onze afwezigheid, spreek dan uw naam, telefoonnummer en boodschap in op de voicemail. Wij streven er naar u binnen een dag terug te bellen.

 

Cameratoezicht

Sinds 1 maart 2023 hebben wij in de praktijk cameratoezicht. Via de firma Securitas wordt de praktijk beveiligd. Als u via de buitendeur binnen komt,  kunt u de camera aan de rechterkant boven in de hoek zien hangen. De buitendeur, de wachtkamer van tandarts Dirksen en de gangen van de praktijk worden zo in beeld gebracht. Er is geen cameratoezicht in de praktijkkamers, toiletten, de administratie en bij de toiletdeuren. Wij maken u er op attent dat de camera 24/7 aan staat.

 

—-Maatregelen in verband met Corona—-

Er zijn geen maatregelen met betrekking tot Corona. Wel houden wij ons aan de richtlijnen bij luchtweginfecties zoals die zijn uitgegeven door onze beroepsorganisatie KNMT.

De meest recente informatie over het coronavirus staat op de site van het RIVM en van de Rijksoverheid.

Meer  vindt u op de pagina Informatie:  Coronavirus.

———-

 

Toegankelijkheid

De praktijk is op de begane grond en is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Talen

We spreken Nederlands / Wir reden Deutsch / We speak English / Parlons Français.