Contact

Adres

Tandartspraktijk Dirksen
Bezoekadres: Koekoeksstraat 38
1021 TZ Amsterdam
Telefoon: 020 – 634 17 19
Mobiel: 06 – 83 23 43 30

Het is mogelijk dat u tijdens praktijkuren via het vaste telefoonnummer geen of geen goede verbinding met onze praktijk krijgt.

Wordt u lang in de wachtrij geplaatst, verbreekt u dan de verbinding. Neemt u alstublieft op een ander tijdstip of via het mobiele nummer contact met ons op. Via het mobiele telefoonnummer kunt u ons tijdens praktijkuren ook een sms sturen, of een boodschap in de voicemail inspreken.

Openingstijden

De praktijk is geopend en telefonisch bereikbaar op:

Maandag van  13.30 tot  17.00 uur
Donderdag van  8.30 tot  17.00 uur
Dinsdag, woensdag, vrijdag van  8.30 tot  12.00 uur

Buiten de reguliere openingstijden maken wij soms op maandagmorgen, dinsdagmiddag en vrijdagmiddag (tot ongeveer 14.00 uur) ook behandelafspraken met patienten. Die dagdelen zijn wij vaak aanwezig, maar niet altijd telefonisch bereikbaar. U kunt een boodschap en uw telefoonnummer inspreken in de voicemail. Wij bellen u dan terug.

Afwezigheid

Patienten kunnen bij acute pijn of andere spoedgevallen tijdens onze afwezigheid bellen:020 – 303 45 00 van het Tandarts Bemiddelingsbureau Amsterdam of 020 – 723 48 48 van de Mondzorgpoli in het Slotervaartziekenhuis. De mondzorgpoli staat los van het (failliet verklaarde) Slotervaartziekenhuis en behandelt nog steeds patienten met spoedklachten.

Vakanties                                                                                                                                                             

Tijdens vakantieperiodes  -meestal in/rond schoolvakanties & feestdagen, en begin maart-  kan de praktijk gesloten zijn voor behandelingen. Raadpleegt u alstublieft in zo’n periode onze voicemail en deze website voor meer informatie en voor de waarnemende collega(s).  Vaak is er een mogelijkheid om telefonisch met een van de assistentes of de tandarts te overleggen. Spreekt u dan wel alstublieft uw naam en telefoonnummer in, zodat u terug gebeld kunt worden.

 

E-mail

Mailen kan via het (beveiligde) contactformulier elders op deze website, of via – info@tandartsybdirksen.nl – , of googlemail   –tandartsdirksen@gmail.com -. Informatie via de googlemail wordt in de regel eerder door ons gelezen dan via de andere adressen. Voor het wijzigen of afzeggen van afspraken hebben wij alleen uw naam en datum/tijdstip van uw afspraak nodig. Het contactformulier kunt u gebruiken als u meer vertrouwelijke informatie toestuurt.

Toegankelijkheid

De praktijk is op de begane grond en is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Talen

We spreken Nederlands / Wir reden Deutsch / We speak English / Parlons Français.

 

Opheffing locatie Purmerend

Voorheen Tandartsenpraktijk Dirksen en Nieuwenhuijs – Bezoekadres: Spadestraat 2A, 1445 JC Purmerend; Telefoon: 0299 – 641293

Met ingang van 1 november 2013 praktiseert tandarts Dirksen niet meer in Purmerend. Tandarts S.P. Nieuwenhuijs blijft wel in de praktijk te Purmerend werkzaam. Informatie aangaande deze opheffing kunt u downloaden vanaf de homepagina en de praktijkpagina.