De praktijk

De praktijk is gelegen aan de Koekoeksstraat 38 in Amsterdam.

U kunt rekenen op persoonlijke deskundigheid en ervaring binnen de tandartspraktijk. Tandarts Dirksen is in 1982 als tandarts afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam.  Vanaf 1983 is zij werkzaam als tandarts algemeen practicus: Van 1983 tot juni 1988 in de ziekenfondskliniek van het ATZ  Magnoliastraat in Amsterdam Noord en na 1988 zelfstandig gevestigd aan de Koekoeksstraat. Vanaf 1999 tot en met oktober 2013 deelde zij tevens een algemene praktijk aan de Spadestraat 2A in Purmerend. Daarnaast is zij sinds 1986 als tandarts verbonden aan een psychogeriatrische instelling in het Gooi. In voorkomende gevallen verzorgt zij in Amsterdam Noord ook behandelingen bij patienten thuis die niet meer in staat zijn om naar een tandartsenpraktijk te komen.

Tot eind oktober 2013 had de praktijk twee vestigingen op verschillende locaties. De locatie aan de Spadestraat is met ingang van 1 november 2013 door tandarts Dirksen verlaten om meer aandacht te kunnen besteden aan haar andere tandheelkundige werkzaamheden. Aan de patienten, die door haar behandeld werden in de praktijk te Purmerend, is in oktober 2013 per brief hierover informatie gestuurd. De patienten zijn in de gelegenheid gesteld om hun behandeling te vervolgen in de praktijk te Amsterdam.

 

In de praktijk heeft u te maken met een beperkt aantal medewerkers, gespecialiseerd in Algemene tandheelkunde maar met een sterke belangstelling voor de geriatrische tandheelkunde. De meeste behandelingen worden door tandarts Dirksen zelf gedaan. Als zij afwezig is, dan kunnen de behandelingen in geval van nood overgenomen worden door een samenwerkende collega.

De zorg voor uw gebit en gezondheid staat voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Er wordt door alle medewerkers regelmatig via cursussen, studie/intervisie-groepen en vakbladen nageschoold om de kennis op peil te houden. Wij zijn lid van o.a. de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter Bevordering van de Tandheelkunde (KNMT), Kwaliteits Register Tandheelkunde (KRT), Ivoren Kruis, Nederlandse Vereniging voor Endodontologie (NVvE), Nederlandse Vereniging voor Gerodontologie (NVGD), Vereniging voor Medisch Tandheelkundige Interactie (VMTI).

Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. U vindt er tijdschriften / informatiebrochures / speelgoed.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.