De praktijk

De praktijk is gelegen aan de Koekoeksstraat 38 in Amsterdam.

U kunt rekenen op persoonlijke deskundigheid en ervaring binnen de tandartspraktijk. Tandarts Dirksen is in 1982 als tandarts afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam.  Vanaf 1983 is zij werkzaam als tandarts algemeen practicus: Van 1983 tot juni 1988 in de ziekenfondskliniek van het ATZ  Magnoliastraat in Amsterdam Noord en na 1988 zelfstandig gevestigd aan de Koekoeksstraat. Vanaf 1999 tot en met oktober 2013 deelde zij tevens een algemene praktijk aan de Spadestraat 2A in Purmerend. Daarnaast is zij sinds 1986 als tandarts verbonden aan een psychogeriatrische instelling in het Gooi. In voorkomende gevallen verzorgt zij in Amsterdam Noord ook behandelingen bij patienten thuis die niet meer in staat zijn om naar een tandartsenpraktijk te komen.

Wijziging per 1 maart 2023

Met ingang van 1 maart 2023 is er een belangrijke wijziging in de praktijk aan de Koekoeksstraat geweest. Per die datum is de collega tandarts Birol Arslan na 28 jaar met pensioen gegaan. Voor hem in de plaats werkt nu een andere tandarts, collega Afshin Davar Panah. De voormalige Tandartspraktijk Arslan en de Tandartspraktijk Dirksen zijn per maart 2023 samengevoegd en gaan verder onder de naam Tandartspraktijk Koekoeksstraat.

Wat betekent dit in de praktijk voor u als patiënt van tandarts Dirksen

Tandarts Yvonne Dirksen en assistentes José en Marjolein blijven werkzaam aan de Koekoeksstraat.  De telefoon zullen wij aannemen met de nieuwe naam Tandartspraktijk Koekoeksstrraat. Op uw brievenpost en eventuele facturen via Infomedics  zal de naam  ‘Tandartspraktijk Koekoeksstraat’  vermeld staan.

U blijft als patiënt van tandarts Dirksen onder behandeling bij haar volgens de u bekende wijze. Haar werktijden zijn in de loop van de maanden na 1 april 2023 gewijzigd. Op de maandagen en de donderdagen zal tandarts Dirksen niet altijd meer aanwezig zijn aan de Koekoeksstraat, maar op dinsdag, woensdag en vrijdag wel.

De praktijk zal vrijwel de hele week (met uitzondering van donderdag en de vrijdagmiddag) telefonisch bereikbaar zijn. In de regel hoort u dan José of Marjolein aan de telefoon. Met hen kunt u, zoals u gewend bent, uw afspraken regelen of aan hen uw vragen stellen.

Hoort u een voicemail, dan heeft u de gelegenheid om een boodschap, naam of telefoonnummer in te spreken en wordt u op verzoek teruggebeld.

Neemt u alstublieft contact met ons op  -via het ‘oude’ telefoonnummer en/of e-mailadres-,  als u vragen heeft of behoefte heeft aan meer informatie.

————

In de praktijk heeft u te maken met een beperkt aantal medewerkers, gespecialiseerd in Algemene tandheelkunde maar met een sterke belangstelling voor de geriatrische tandheelkunde. De meeste behandelingen worden door tandarts Dirksen zelf gedaan. Als zij afwezig is, dan kunnen de behandelingen overgenomen worden door de samenwerkende collega, tandarts Afshin Davar Panah. Bij het maken van een afspraak wordt vooraf met u besproken wat uw wensen zijn en waar uw voorkeur naar uit gaat.

De zorg voor uw gebit en gezondheid staat voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Er wordt door alle medewerkers regelmatig via cursussen, studie/intervisie-groepen en vakbladen nageschoold om de kennis op peil te houden. Wij zijn lid van o.a. de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter Bevordering van de Tandheelkunde (KNMT), Kwaliteits Register Tandheelkunde (KRT), Ivoren Kruis, Nederlandse Vereniging voor Endodontologie (NVvE), Nederlandse Vereniging voor Gerodontologie (NVGD), Vereniging voor Medisch Tandheelkundige Interactie (VMTI).

Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. U vindt er tijdschriften / informatiebrochures / speelgoed.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.