Spoed

Heeft u een vraag? Of wilt u overleg hebben met tandarts Dirksen? Dan kunt u tijdens de openingstijden van onze praktijk bellen. Kijk voor de telefoonnummers op de pagina ContactHeeft u acute hulp nodig? Lees hieronder wat u kunt doen of welk telefoonnummer u kunt bellen.

Telefoonnummers bij acute pijn of andere spoedgevallen:

Tijdens openingstijden: 020 – 634 17 19  – spreek bij geen contact uw naam en telefoonnummer in, of probeer:  06 – 83 23 43 30 

Buiten openingstijden:

020 – 303 45 00   van het Tandarts Bemiddelingsbureau Amsterdam of

020 – 740 12 21     van de Tandarts Spoeddienst Onze Lieve Vrouwen Gasthuis – locatie Oost.

Houdt pen en papier bij de hand voor het noteren van gegevens.

 

—————————————————————————————————————————

Maatregelen Corona

De praktijk van tandarts Dirksen is met een aangepaste praktijkvoering geopend voor reguliere behandelingen. Wij houden hierbij rekening met de adviezen van de regering inzake Corona en uw wensen voor het wel of niet laten doorgaan van uw afspraak.

De meest recente informatie over het coronavirus staat op de site van het RIVM en van de Rijksoverheid.

Meer over de maatregelen vindt u onderaan deze bladzijde of op de pagina Informatie:  Coronavirus

 —————————————————————————————————————————–

 

Heeft u een vraag? Of wilt u overleg hebben met tandarts Dirksen? Dan kunt u tijdens de openingstijden van onze praktijk bellen. Kijk voor de telefoonnummers op de pagina Contact.  

U kunt ons een e-mail sturen

Heeft u een vraag over een afspraak? Dan kunt u een e-mail sturen naar tandartsdirksen@gmail.com. Vergeet niet uw naam en telefoonnummer te vermelden en houdt er alstublieft rekening mee dat de mail niet direct wordt beantwoord.

Wilt u vertrouwelijke informatie toesturen, gebruikt u dan het contactformulier elders op deze website of een andere beveiligde mogelijkheid.

 

Algemene informatie

Bij pijnklachten of spoedeisende behandelingen buiten praktijkuren kunt u een beroep doen op een spoeddienst.

Vraagt u zich af of er sprake is van spoed of denkt u dat behandeling misschien kan wachten tot de eerstvolgende werkdag? De spoeddienst kan dit met u bespreken.

In de informatie over mondgezondheid staan enkele voorbeelden en tips bij acute pijn en andere vervelende situaties aan uw tanden of mond. Ook kunt u de websiteallesoverhetgebit.nl raadplegen (pagina “Over de tandheelkundige praktijk / meer informatie / Spoedgevallendienst voor de tandarts”).

Meestal wordt u verwezen naar een tandarts-waarnemer in Amsterdam. Maar dat is niet altijd mogelijk. Als op het moment van uw klacht de dienstdoende tandarts praktijk houdt in een andere plaats, dan wordt u verzocht naar die plaats toe te gaan. Ook heeft iedere praktijk eigen praktijkregels. Er wordt van u verwacht deze te volgen. Vaak worden de behandelkosten tijdens de waarneemdienst contant met u afgerekend. Met de originele rekening of het originele betaalbewijs kunt u deze kosten dan zelf declareren bij uw zorgverzekeraar.

Laat u zich hierover (vooraf) goed informeren bij het maken van een afspraak.

 

—–Maatregelen Corona—–

Ook in de mondzorg vinden er versoepelingen van de coronamaatregelen plaats en is dat van invloed op onze reguliere behandelingen. Maar vanwege de kwetsbaren onder de patiënten wordt er geleidelijk afgebouwd. Wij vragen u daarom toch nog afstand te houden en de onderstaande adviezen te volgen:

Komt u alstublieft niet zonder afspraak naar de praktijk. Wij behandelen uitsluitend volgens afspraak.

Desinfecteert u alstublieft bij binnenkomst uw handen met alcohol. Een alcoholdispenser is aanwezig in de wachtkamer.

Heeft u een vraag? Of wilt u overleg hebben met tandarts Dirksen? Dan kunt u tijdens de openingstijden van onze praktijk bellen. Kijk voor de telefoonnummers op de pagina Contact.  Heeft u acute hulp nodig? Lees dan wat u kunt doen op de pagina Spoed.

U kunt ook informatie vinden op de website van de KNMT. Klik daarvoor in de blauwe balk onderaan deze pagina.

—– Einde informatie ‘Maatregelen Corona’ —–